Wellness víkend výhodne

Oddýchnite si a užite wellness víkend v krásnom prostredí hôr. Vyberte si z ponuky procedúr a doprajte si liečivý relax.

Slovenské liečebné kúpele Piešťany

Balneoterapia IRMA - Slovenské liečebné kúpele Piešťany Slovenské liečebné kúpele Piešťany

Piešťanské kúpele patria na Slovensku k najväčším a vo svete najznámejším. Za svoju povesť vďačí liečivej sile prírodných termálnych minerálnych prameňov, ale aj unikátnemu sírnemu bahnu, ktoré je tým pravým pokladom kúpeľov. Účinky jedinečného piešťanského bahna poznajú ľudia takmer na celom svete. Hotely Splendid, Thermia Palace, Vietoris, Hotel Esplanade, Central, Pro Patria, Spa hotel Moravia, hotel Jalta, vila Trajan a balneoterapia Irma v Slovenských liečebných kúpeľoch Piešťany vám zaručia pokoj a pohodu. Hlavným prírodným liečivým prostriedkom, využívaným v kúpeľoch Piešťany, je okrem sírneho bahna aj termálna minerálna voda. Vyviera z hĺbky asi 2000 m, je teplá 67°C, obsahuje približne 1400 mg/l minerálnych látok a voľné plyny – sírovodík a kysličník uhličitý. Je vhodná na liečenie ochorení pohybového aparátu, neurologických ochorení, kožných chorôb či ako doplnková liečba osteoporózy alebo dni. Balneoterapia využíva hlavne vodu z liečivých minerálnych prameňov s vysokou koncentráciou rozpustených látok ako sú oxid uhličitý, kyselina uhličitá, síra, jód, horčík, železo a rádioaktívne látky. Balneoterapia zahŕňa aj iné formy kúpeľov,  

Zľava 10 % Kamenný obchod

PIEŠŤANY, Kúpeľný ostrov

HOTEL SOREA ĎUMBIER

HOTEL SOREA ĎUMBIER HOTEL SOREA ĎUMBIER

Hotel v jednej z najkrajších dolín Národného parku Nízke Tatry, v Jánskej doline. V rámci areálu priamo pred hotelom sa nachádza jedinečná expozícia miniatúr slovenských kultúrnych pamiatok MINISLOVENSKO, kde je vstup pre hotelových hostí za symbolické 1 €. V priestoroch hotela je k dispozícii požičovňa športových potrieb a horských bicyklov.

Zľava 5–10 % Kamenný obchod

LIPTOVSKÝ JÁN, Jánska dolina 355

HOTEL SEASONS***

HOTEL SEASONS*** HOTEL SEASONS***

Luxusné apartmány, poschodové mezonetové izby v štýle podkrovia a klasické dvojlôžkové izby, v cene ubytovania je zahrnutý vstup do všetkých zón aquaparku.Aquacity Poprad je ekologický rezort, ktorý poskytuje luxusné ubytovanie v hoteloch, relaxačné a wellness služby, možnosti na zdravotnú turistiku a športové vyžitie, gastronomické a kongresové služby. Súčasťou strediska je aquapark, wellness centrum, hotely, kryocentrum a možnosti pre zdravie, šport a zábavu. Navštívte wellness hotely vo Vysokých Tatrách, luxusné, ale lacné ubytovanie v Mountain View****, hotel Seasons****, hotel Riverside*** a rešturáciu High Tatras. AquaCity Poprad poskytuje širokú škálu služieb na ideálnu dovolenku pre rodiny s deťmi, rodinný, výlet, aktívnu dovolenku na Slovensku, firemnú akciu či event.

Zľava 10 % Kamenný obchod

POPRAD, Športová 1397/1

GOTHAL Liptovská Osada

GOTHAL Liptovská Osada GOTHAL Liptovská Osada

Komplex štýlových chalúp, penzióny, apartmánový dom v duchu ľudovej architektúry liptovskej dediny. V rezorte nájdete aj vodný svet s bazénmi (plavecký, relaxačný, detský) wellness so saunami a floatingom, vírivku. 

Zľava 3–10 % Kamenný obchod

LIPTOVSKÁ OSADA, Liptovská Osada 756

HOTEL THE GRAND VÍGĽAŠ****

HOTEL THE GRAND VÍGĽAŠ**** HOTEL THE GRAND VÍGĽAŠ****

Unikátny zámocký hotel, národná kultúrna pamiatka v strede Slovenska, stredoveká atmosféra v kombinácii s modernými službami, 60 priestranných izieb, reštaurácia, wellness, kongresové priestory. Hotel disponuje izbami v ôsmich kategóriách. Všadeprítomný nádych histórie a elegancie umocňuje výnimočný pocit pobytu na zámku. Pre ubytovaných hostí slúži aj hotelová reštaurácia Anjou Court. Kvalitnú whiskey, rumy a cigary si užijete v priestoroch Dragon Cigar baru a chutný obed alebo romantickú večeru si môžete vychutnať v ala carte reštaurácii Ava Simone. Využite kongresové centrum, gotickú kaplnku, rytiersku sálu, hotelové wellness centrum a prehliadku zámku s odborným výkladom. 

Zľava 10–15 % Kamenný obchod

VÍGĽAŠ, č.602

Hotel Salamandra

Hotel Salamandra Hotel Salamandra

Luxusný hotel s barom, reštauráciou a wellness centrom s vnútorným bazénom, obklopený prekrásnou prírodou Štiavnických vrchov je stvorený pre aktívny odpočinok a príjemný pobyt aj pre rodiny s deťmi. Výbornú polohu hotela v blízkosti zjazdovky lyžiarskeho strediska Salamandra Resort ocenia tiež milovníci zimných športov.

Zľava 10 % Kamenný obchod

HODRUŠA - HÁMRE, Horný Hodrušský tajch

WELLNESS HOTEL PATINCE****

WELLNESS HOTEL PATINCE**** WELLNESS HOTEL PATINCE****

Komfortné ubytovanie, termálne bazény, sauny, pestrá ponuka procedúr, vlastný prístav Marina spolu s výletnou loďou Wellness 1, animačné programy pre deti a dospelých, kongresové centrum a mnoho iného. Navštívte miesto, ktoré je oázou pokoja, oddychu a harmónie. Termálnu vodu v Patinciach a jej zázračné účinky si ľudia užívali od pradávna. Už v 1. storočí objavili teplé liečivé pramene rímski vojaci. Vodou z miestnych prameňov liečili črevné a žalúdočné ťažkosti, kožné choroby, ale tiež problémy s pohybovým ústrojenstvom. Gróf Nedeczky postavil neskôr v blízkosti potôčikov vytvárajúcich malé horúce jazierko budovu kúpeľov. Po termálnych vrtoch v roku 1958 sa kúpeľníctvo v okolí rozmohlo, a s ním sa položili aj základy pre dnešný Wellness Hotel Patince. Ten na svojom mieste vyrástol v roku 2006. Vo Wellness Hoteli Patince je vytvorené miesto, kde si odpočiniete od denných starostí a dokonale zrelaxujete.

Zľava 10 % Kamenný obchod

PATINCE, č. 431

KONTAKT WELLNESS HOTEL****

KONTAKT WELLNESS HOTEL**** KONTAKT WELLNESS HOTEL****

Doprajte si relax vo Vysokých Tatrách. Vyberte si ubytovanie, ktoré vám ponúkne skvelú kombináciu prírody a wellnessu. V ponuke je 39 izieb a štýlových apartmánov alebo si vyberte pobytový balíček s ideálnymi službami práve pre vás.   Kontakt Wellness Hotel**** v Starej Lesnej je ideálnou voľbou pre relaxačné wellness pobyty, rodinnú dovolenku, či konferencie. Výnimočný vitálny svet ponúka návštevníkom 7 sáun a relaxačných miestností, krytý bazén, jacuzzi bar s vírivkami, masáže a SPA procedúry. Konferenčná sála, gurmánska reštaurácia a pestrá ponuka športových a relaxačných aktivít pre deti i dospelých vám zaručí výnimočné zážitky vo Vysokých Tatrách. V ponuke sú akciové pobyty, kde si vyberiete tematický plán služieb, ktorý vám vyhovuje, napríklad Romantický wellness pobyt, Antistresový wellness pobyt alebo Wellness pobyt v zrube.    

Zľava 5–20 % Kamenný obchod

STARÁ LESNÁ 180

KÚPELE NOVÝ SMOKOVEC - HOTEL PALACE***

KÚPELE NOVÝ SMOKOVEC - HOTEL PALACE*** KÚPELE NOVÝ SMOKOVEC - HOTEL PALACE***

Hotel Palace*** disponuje štyrmi typmi izieb, pričom každá z izieb ponúka rovnaký štandard komfortného ubytovania priamo v hlavnej budove kúpeľov s centrálnou recepciou.Kúpele Nový Smokovec patria k najznámejším klimatickým kúpeľom na Slovensku. Sú situované v centre Tatranského národného parku, pod Slavkovským štítom, v nadmorskej výške 1018 m.n.m. Po celodennej lyžovačke, či túre môžete využiť wellness centrum a relax zónu s bazénom. Jediné fungujúce kúpele vo Vysokých Tatrách a zároveň 3 tatranské hotely, priamo v centre. Wifi priamo na izbách bez poplatku, požičanie sánok a bicyklov, skibus priamo pri hoteli, wellness, bazén. Navštívte aj reštauráciu SVIŠŤ s ponukou chutných a kvalitných jedál. Počas celého roka môžete využiť aj štýlovú a v chladných mesiacoch vyhrievanú terasu.

Zľava 15 % Kamenný obchod

VYSOKÉ TATRY, Nový Smokovec 32

HOTEL BYSTRÁ***

HOTEL BYSTRÁ*** - Reštaurácia HOTEL BYSTRÁ***

Hotel Bystrá je situovaný na začiatku atraktívneho turistického prostredia národného parku Nízke Tatry a svojou ponukou služieb uspokojí požiadavky aj tých najnáročnejších klientov

Zľava 10 % Kamenný obchod

na 3 prevádzkach

Sanatórium Tatranská Kotlina

Sanatórium Tatranská Kotlina Sanatórium Tatranská Kotlina

Sanatórium Tatranská Kotlina sa nachádza v rovnomernej osade v Tatranskej Kotline, ktorá vznikla na úpätí Belianskych Tatier. Má štatút klimatických kúpeľov a prostredie je vhodné pre liečbu astmy, alergie a iných respiračných ochorení. Hlavnou činnosťou je starostlivosť o dospelých chorých s diagnózou priedušková astma, chronická obštrukčná choroba pľúc a iné nešpecifické (netuberkulózne) ochorenia dýchacieho ústrojenstva, ale aj liečba porúch dýchania v spánku. Exkluzivitou zariadenia je aj speleoterapia a novinkou v terapii sennej nádchy – Rhinolight. Medzi vyhľadávané pobyty patria wellness a relaxačno-liečebné pobyty, seniorské a rekondičné pobyty, lyžiarske a školské pobyty a pod.

Zľava 10 % Kamenný obchod

VYSOKÉ TATRY, Tatranská Kotlina 68

HOTEL MOST SLÁVY***

HOTEL MOST SLÁVY*** HOTEL MOST SLÁVY***

Komfortné ubytovanie, wellness, konferenčné služby, celoročné pobyty: Liečebno-rehabilitačný, Baeuty pobyt, Zoštíhľujúci pobyt, Víkendvý relaxačný pobyt, Regeneračný pobyt, Romantický víkend.

Zľava 10 % Kamenný obchod

TRENČIANSKE TEPLICE, 17. novembra 11

Balneoterapia IRMA - Slovenské liečebné kúpele Piešťany

Slovenské liečebné kúpele Piešťany

Piešťanské kúpele patria na Slovensku k najväčším a vo svete najznámejším. Za svoju povesť vďačí liečivej sile prírodných termálnych minerálnych prameňov, ale aj unikátnemu sírnemu bahnu, ktoré je tým pravým pokladom kúpeľov. Účinky jedinečného piešťanského bahna poznajú ľudia takmer na celom svete. Hotely Splendid, Thermia Palace, Vietoris, Hotel Esplanade, Central, Pro Patria, Spa hotel Moravia, hotel Jalta, vila Trajan a balneoterapia Irma v Slovenských liečebných kúpeľoch Piešťany vám zaručia pokoj a pohodu. Hlavným prírodným liečivým prostriedkom, využívaným v kúpeľoch Piešťany, je okrem sírneho bahna aj termálna minerálna voda. Vyviera z hĺbky asi 2000 m, je teplá 67°C, obsahuje približne 1400 mg/l minerálnych látok a voľné plyny – sírovodík a kysličník uhličitý. Je vhodná na liečenie ochorení pohybového aparátu, neurologických ochorení, kožných chorôb či ako doplnková liečba osteoporózy alebo dni. Balneoterapia využíva hlavne vodu z liečivých minerálnych prameňov s vysokou koncentráciou rozpustených látok ako sú oxid uhličitý, kyselina uhličitá, síra, jód, horčík, železo a rádioaktívne látky. Balneoterapia zahŕňa aj iné formy kúpeľov,  

Kamenný obchod PIEŠŤANY, Kúpeľný ostrov

10 %

HOTEL SOREA ĎUMBIER

HOTEL SOREA ĎUMBIER

Hotel v jednej z najkrajších dolín Národného parku Nízke Tatry, v Jánskej doline. V rámci areálu priamo pred hotelom sa nachádza jedinečná expozícia miniatúr slovenských kultúrnych pamiatok MINISLOVENSKO, kde je vstup pre hotelových hostí za symbolické 1 €. V priestoroch hotela je k dispozícii požičovňa športových potrieb a horských bicyklov.

Kamenný obchod LIPTOVSKÝ JÁN, Jánska dolina 355

5–10 %

HOTEL SEASONS***

HOTEL SEASONS***

Luxusné apartmány, poschodové mezonetové izby v štýle podkrovia a klasické dvojlôžkové izby, v cene ubytovania je zahrnutý vstup do všetkých zón aquaparku.Aquacity Poprad je ekologický rezort, ktorý poskytuje luxusné ubytovanie v hoteloch, relaxačné a wellness služby, možnosti na zdravotnú turistiku a športové vyžitie, gastronomické a kongresové služby. Súčasťou strediska je aquapark, wellness centrum, hotely, kryocentrum a možnosti pre zdravie, šport a zábavu. Navštívte wellness hotely vo Vysokých Tatrách, luxusné, ale lacné ubytovanie v Mountain View****, hotel Seasons****, hotel Riverside*** a rešturáciu High Tatras. AquaCity Poprad poskytuje širokú škálu služieb na ideálnu dovolenku pre rodiny s deťmi, rodinný, výlet, aktívnu dovolenku na Slovensku, firemnú akciu či event.

Kamenný obchod POPRAD, Športová 1397/1

10 %

GOTHAL Liptovská Osada

GOTHAL Liptovská Osada

Komplex štýlových chalúp, penzióny, apartmánový dom v duchu ľudovej architektúry liptovskej dediny. V rezorte nájdete aj vodný svet s bazénmi (plavecký, relaxačný, detský) wellness so saunami a floatingom, vírivku. 

Kamenný obchod LIPTOVSKÁ OSADA, Liptovská Osada 756

3–10 %

HOTEL THE GRAND VÍGĽAŠ****

HOTEL THE GRAND VÍGĽAŠ****

Unikátny zámocký hotel, národná kultúrna pamiatka v strede Slovenska, stredoveká atmosféra v kombinácii s modernými službami, 60 priestranných izieb, reštaurácia, wellness, kongresové priestory. Hotel disponuje izbami v ôsmich kategóriách. Všadeprítomný nádych histórie a elegancie umocňuje výnimočný pocit pobytu na zámku. Pre ubytovaných hostí slúži aj hotelová reštaurácia Anjou Court. Kvalitnú whiskey, rumy a cigary si užijete v priestoroch Dragon Cigar baru a chutný obed alebo romantickú večeru si môžete vychutnať v ala carte reštaurácii Ava Simone. Využite kongresové centrum, gotickú kaplnku, rytiersku sálu, hotelové wellness centrum a prehliadku zámku s odborným výkladom. 

Kamenný obchod VÍGĽAŠ, č.602

10–15 %

Hotel Salamandra

Hotel Salamandra

Luxusný hotel s barom, reštauráciou a wellness centrom s vnútorným bazénom, obklopený prekrásnou prírodou Štiavnických vrchov je stvorený pre aktívny odpočinok a príjemný pobyt aj pre rodiny s deťmi. Výbornú polohu hotela v blízkosti zjazdovky lyžiarskeho strediska Salamandra Resort ocenia tiež milovníci zimných športov.

Kamenný obchod HODRUŠA - HÁMRE, Horný Hodrušský tajch

10 %

WELLNESS HOTEL PATINCE****

WELLNESS HOTEL PATINCE****

Komfortné ubytovanie, termálne bazény, sauny, pestrá ponuka procedúr, vlastný prístav Marina spolu s výletnou loďou Wellness 1, animačné programy pre deti a dospelých, kongresové centrum a mnoho iného. Navštívte miesto, ktoré je oázou pokoja, oddychu a harmónie. Termálnu vodu v Patinciach a jej zázračné účinky si ľudia užívali od pradávna. Už v 1. storočí objavili teplé liečivé pramene rímski vojaci. Vodou z miestnych prameňov liečili črevné a žalúdočné ťažkosti, kožné choroby, ale tiež problémy s pohybovým ústrojenstvom. Gróf Nedeczky postavil neskôr v blízkosti potôčikov vytvárajúcich malé horúce jazierko budovu kúpeľov. Po termálnych vrtoch v roku 1958 sa kúpeľníctvo v okolí rozmohlo, a s ním sa položili aj základy pre dnešný Wellness Hotel Patince. Ten na svojom mieste vyrástol v roku 2006. Vo Wellness Hoteli Patince je vytvorené miesto, kde si odpočiniete od denných starostí a dokonale zrelaxujete.

Kamenný obchod PATINCE, č. 431

10 %

KONTAKT WELLNESS HOTEL****

KONTAKT WELLNESS HOTEL****

Doprajte si relax vo Vysokých Tatrách. Vyberte si ubytovanie, ktoré vám ponúkne skvelú kombináciu prírody a wellnessu. V ponuke je 39 izieb a štýlových apartmánov alebo si vyberte pobytový balíček s ideálnymi službami práve pre vás.   Kontakt Wellness Hotel**** v Starej Lesnej je ideálnou voľbou pre relaxačné wellness pobyty, rodinnú dovolenku, či konferencie. Výnimočný vitálny svet ponúka návštevníkom 7 sáun a relaxačných miestností, krytý bazén, jacuzzi bar s vírivkami, masáže a SPA procedúry. Konferenčná sála, gurmánska reštaurácia a pestrá ponuka športových a relaxačných aktivít pre deti i dospelých vám zaručí výnimočné zážitky vo Vysokých Tatrách. V ponuke sú akciové pobyty, kde si vyberiete tematický plán služieb, ktorý vám vyhovuje, napríklad Romantický wellness pobyt, Antistresový wellness pobyt alebo Wellness pobyt v zrube.    

Kamenný obchod STARÁ LESNÁ 180

5–20 %

KÚPELE NOVÝ SMOKOVEC - HOTEL PALACE***

KÚPELE NOVÝ SMOKOVEC - HOTEL PALACE***

Hotel Palace*** disponuje štyrmi typmi izieb, pričom každá z izieb ponúka rovnaký štandard komfortného ubytovania priamo v hlavnej budove kúpeľov s centrálnou recepciou.Kúpele Nový Smokovec patria k najznámejším klimatickým kúpeľom na Slovensku. Sú situované v centre Tatranského národného parku, pod Slavkovským štítom, v nadmorskej výške 1018 m.n.m. Po celodennej lyžovačke, či túre môžete využiť wellness centrum a relax zónu s bazénom. Jediné fungujúce kúpele vo Vysokých Tatrách a zároveň 3 tatranské hotely, priamo v centre. Wifi priamo na izbách bez poplatku, požičanie sánok a bicyklov, skibus priamo pri hoteli, wellness, bazén. Navštívte aj reštauráciu SVIŠŤ s ponukou chutných a kvalitných jedál. Počas celého roka môžete využiť aj štýlovú a v chladných mesiacoch vyhrievanú terasu.

Kamenný obchod VYSOKÉ TATRY, Nový Smokovec 32

15 %

HOTEL BYSTRÁ*** - Reštaurácia

HOTEL BYSTRÁ***

Hotel Bystrá je situovaný na začiatku atraktívneho turistického prostredia národného parku Nízke Tatry a svojou ponukou služieb uspokojí požiadavky aj tých najnáročnejších klientov

Kamenný obchod 3 prevádzky

10 %

Sanatórium Tatranská Kotlina

Sanatórium Tatranská Kotlina

Sanatórium Tatranská Kotlina sa nachádza v rovnomernej osade v Tatranskej Kotline, ktorá vznikla na úpätí Belianskych Tatier. Má štatút klimatických kúpeľov a prostredie je vhodné pre liečbu astmy, alergie a iných respiračných ochorení. Hlavnou činnosťou je starostlivosť o dospelých chorých s diagnózou priedušková astma, chronická obštrukčná choroba pľúc a iné nešpecifické (netuberkulózne) ochorenia dýchacieho ústrojenstva, ale aj liečba porúch dýchania v spánku. Exkluzivitou zariadenia je aj speleoterapia a novinkou v terapii sennej nádchy – Rhinolight. Medzi vyhľadávané pobyty patria wellness a relaxačno-liečebné pobyty, seniorské a rekondičné pobyty, lyžiarske a školské pobyty a pod.

Kamenný obchod VYSOKÉ TATRY, Tatranská Kotlina 68

10 %

HOTEL MOST SLÁVY***

HOTEL MOST SLÁVY***

Komfortné ubytovanie, wellness, konferenčné služby, celoročné pobyty: Liečebno-rehabilitačný, Baeuty pobyt, Zoštíhľujúci pobyt, Víkendvý relaxačný pobyt, Regeneračný pobyt, Romantický víkend.

Kamenný obchod TRENČIANSKE TEPLICE, 17. novembra 11

10 %