Späť do školy

Pravda je, že návrat do školských lavíc po dlhých letných prázdninách môže byť dosť náročný. Aby sme to všetkým málinko uľahčili, prichádzame s tipmi, ktoré ten náhly náraz trochu zmäkčí, a začiatok školy tak pre vás bude o niečo jednoduchší!

oveckarna.sk

https://www.oveckarna.sk/?utm_source=partner&utm_medium=online&utm_campaign=b2b_sphere_kupon_15 oveckarna.sk

Ovečkárna.sk je huňatý e-shop zo Zlína, ktorý prináša výrobky z ovčej vlny a ďalších prírodných materiálov všetkým, ktorí tvoria a starajú sa o teplo domova. Na e-shope nájdete ako obuv pre každé ročné obdobie, tak aj oblečenie, lôžkoviny a ďalšie výrobky pre Vaše zdravie a starostlivosť alebo zútulnenie domova. Využite zľavu na novinky a kúpte si napríklad pohodlné tenisky, barefoot obuv pre zdravú chôdzu alebo korkové nazúvaky. Ten, kto nedá dopustiť na teplo ovčej vlny po celý rok, si môže vybrať z huňatých papúč, svetrov, diek a mnoho ďalšieho.

Zľava 25 % E-shop

v e-shope

answear.sk

http://www.answear.sk answear.sk

Fashion obchod Answear.sk vás zaujme viac ako 500 svetoznámymi značkami. V ponuke nájdete napríklad Pepe Jeans, Guess, Levi´s, Nike a ďalšie zvučné brandy. Rozsiahly sortiment vás nielen poteší, ale radosť si užijete aj z nákupov priamo z pohodlia svojej obývačky.   V roku 2015 vstúpil na slovenský trh eshop Answear.sk, čomu sa potešili všetci milovníci módy. Benefitom spoločnosti je doručenie tovaru aj do 24 hodín. Zákazník môže tovar vrátiť do 30 dní. Firma stále pracuje na tom, aby svojim zákazníkom predstavovala nové, zaujímavé značky. Do predaja zaradili populárne prémiové modely od Red Valentino, Coach alebo Twinset. Súčasne sa starajú o to, aby si v obchode vybral naozaj každý. V ponuke sú aj tematické kolekcie Made and Crafted od Levi 's, tenisky Vans s motívmi filmov Tima Burtona alebo kolekcia Pepe Jeans vytvorená so speváčkou Dua Lipa. Okrem množstva artiklov pre ženy, mužov a deti, nájdete na stránkach aj prehľad najnovších a najhorúcejších trendov. Vďaka spolupráci s blogermi a expertmi z módnej brandže, taktiež inšpirácie, rady a tipy.

Zľava 5–20 % E-shop

v e-shope

KOH-I-NOOR HARDTMUTH

KOH-I-NOOR HARDTMUTH KOH-I-NOOR HARDTMUTH

" Viac ako len ceruzka ..." - spoločnosť Koh-i-noor Hardtmuth, a.s. je výrobcom a distribútorom širokého sortimentu umeleckých, školských, výtvarných, hobby a kancelárskych potrieb najvyššej kvality za priaznivú cenu.    Ide o druhú najstaršiu spoločnosť pôsobiaciu na svete v tomto odbore. Bola založená v roku 1790 na výrobu kameniny vo Viedni vo vtedajšom Rakúsku. Od roku 1802 vyrába ceruzky, pretože vynález výroby tuhy zo zmesi grafitu a ílu bol vynálezom jeho zakladateľa Jozefa Hardtmutha. V roku 1848 sa presťahovala výroba z Viedne do Českých Budějovíc, kde zostala dodnes. V posledných rokoch prešla technologickou modernizáciou. Koh-I-Noor Hardtmuth je dnes medzinárodnou spoločnosťou, ktorá patrí medzi najväčších výrobcov školských, kancelárskych a umeleckých potrieb v strednej a východnej Európe.    

Zľava 10 % Kamenný obchod

na 8 prevádzkach

PANTA RHEI

PANTA RHEI PANTA RHEI

Sieť kníhkupectiev Panta Rhei je lídrom na slovenskom knižnom trhu a ponúka zážitky i vzdelanie prostredníctvom kníh už 30 rokov. Ponúka široký knižný a doplnkový sortiment, CD a DVD nosiče, audioknihy, hry. Panta Rhei patrí i Creative, kde nájdete kreatívne potreby, napr. farby, umelecké predmety, ozdobný obalový materiál.Do rodiny Panta Rhei pribúdali kníhkupectvá po celom Slovensku. Dnes je ich k dispozícii už 60. Vo vybraných kníhkupectvách prebiehajú pravidelné diskusie, krsty kníh a autogramiády autorov. Súčasťou niektorých kníhkupectiev sú aj kaviarne Café Dias. Kníhkupectvo Panta Rhei ponúka klasiku i novinky, beletriu, náučné, detské knihy, okrem predaja kníh i noviny, časopisy, písacie a kancelárske potreby, dekorácie, spoločenské hry. Recenzie na najnovšie knihy nájdete na ich novom online portály www.zacitajsa.sk.    

Zľava 3 % Kamenný obchod

na 58 prevádzkach

SLOVENSKÝ INŠTITÚT VZDELÁVANIA

SLOVENSKÝ INŠTITÚT VZDELÁVANIA SLOVENSKÝ INŠTITÚT VZDELÁVANIA

Jazykové kurzy, online jazykové kurzy, medzinárodné certifikáty z angličtiny Oxford Test of English.

Zľava 10 % Kamenný obchod

BRATISLAVA, Hurbanovo nám. 5

TITI

TITI TITI

Obchod plný nápadov! Školské a kancelárske potreby renomovaných značiek PP-KARTON, STABILO, HAMA, TOPGAL FABER CASTELL, FILOFAX, FRIXION, PARKER, SCHNEIDER a ďalších. Navštívte niektorú z kamenných predajní po celom Slovensku. Zo širokej škály školských, papierenských a kancelárskych produktov si vyberiete z množstva modelov napríklad školské tašky a plecniaky, písacie potreby, farbičky, pomôcky na kreslenie, papierenský tovar, párty sortiment a všetko potrebné k baleniu darčekov za skvelú cenu. Nájdete tu šikovných pomocníkov do kancelárie, na ktorých sa vždy môžete spoľahnúť, kancelárske potreby, tlačivá a kopírovacie služby. Luxusné perá, ale aj diáre, s ktorými už nepremeškáte žiadnu dôležitú schôdzku. Na stránkach titi.sk nájdete rôzne inšpirácie na umelecké nápady a kreatívne tvorenie.

Zľava 5 % Kamenný obchod

na 10 prevádzkach

slovakbabybox.sk

http://www.slovakbabybox.sk slovakbabybox.sk

Našim cieľom je maximálne vám uľahčiť nákup výbavičky, či darčeka. Vyskladané výbavičky Baby Box sú originálnym darčekom pre kamarátky, či kolegyne v Baby Shower. Jedinečnosť Slovak Baby Boxu spočíva v spojení praktickej postieľky, ktorú predstavuje papierový box s matracom a plachtičkou, so starostlivo nakombinovanou výbavou pre rodičov a ich dieťatko v prvých mesiacoch života.

Zľava 3–10 % E-shop

v e-shope

slovakbabyshop.sk

http://www.slovakbabyshop.sk slovakbabyshop.sk

Nech sa páči vstúpte a vyskladajte si originálny darček, či vlastnú výbavičku pre dieťatko. Vkusné a praktické balenie v podobe našich Baby Boxov dodá vášmu darčeku a samotnému nákupu punc jedinečnosti. V ponuke nájdete mnoho krásnych hračiek, oblečenia a doplnkov značiek Mushie, Done by Deer, Little Dutch, Childhome, Taf Toys, Kietla, Bibs.

Zľava 3–10 % E-shop

v e-shope

Detský obchod Bjutik

Detský obchod BJUTIK Detský obchod Bjutik

Kaučukovo - neoprénové čižmičky od nórskeho výrobcu Dock Boot vhodné do teplôt +15°C/-15°C sú 100% nepremokavé a vhodné takmer do každého počasia a terénu. Sú jednotkou na nórskom trhu a vyrábajú sa už od roku 2005. Eshop a obchod BJUTIK je výhradným dovozcom Dock Boot pre SR a ČR. Obchod s detskou udržateľnou dizajnovou módou v BIO kvalite so širokou ponukou značkového tovaru pre deti.

Zľava 10 % Kamenný obchod E-shop

GALANTA, ul. Z. Kodálya 787/6

KOHI-MARKET SK

KOHI-MARKET SK KOHI-MARKET SK

Kancelárske a školské potreby, obalový materiál, pečiatky, gravírovanie, reklamné predmety.

Zľava 5 % Kamenný obchod

na 2 prevádzkach

Autoškola ART

Autoškola ART Autoškola ART

Výber správnej autoškoly na získanie vodičského preukazu skupiny A alebo B je veľkým rozhodnutím. Skúsení inštruktori sú trpezliví, dobre informovaní, s dlhoročnou praxou a odhodlaní vám pomôcť stať sa bezpečným a sebavedomým vodičom. Komplexné kurzy pokrývajú všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste zložili skúšku a získali vodičský preukaz. Okrem toho ponúkajú flexibilné možnosti plánovania, ktoré vyhovujú rušnému životu. Najmodernejšie zariadenia, nové a luxusné vozidlá poskytujú najlepší možný vzdelávací zážitok.

Zľava 10 % Kamenný obchod

BRATISLAVA, Gogoľova 326/18

TKP - tenisová škola Petržalka

TKP - tenisová škola Petržalka TKP - tenisová škola Petržalka

Tenisová škola pre deti, prenájom tenisových kurtov, bedminton, nohejbal, stolný tenis, beach volejbal. Rezervačný systém: rezervuj.tspetrzalka.eu.

Zľava 5–10 % Kamenný obchod

na 3 prevádzkach

moe.sk

https://www.moe.sk/ moe.sk

MOE, to je jednoduchosť, čistota, funkčnosť a prírodné materiály. Hravé detské ponožky, podkolienky a produkty s nevšedným autorským dizajnom a kvalitným spracovaním.V MOE sa od roku 2015 produkujú originálne podkolienky, kvalitné kožené barefoot capačky, legíny, pančuchy a ponožky, ku ktorým neskôr pribudli funkčné kúsky z merino vlny a starostlivo vybraný sortiment od skvelých európskych a lokálnych značiek. Snahou je prinášať udržateľné, praktické a nadčasové kúsky, ktoré sú zároveň zdravé, bez toxínov a čo najšetrnejšie k planéte. Celá MOE produkcia sa vyrába z certifikovaných materiálov v malých remeselných dielňach a etických prevádzkach na Slovensku a v Česku. Po pár prvých vlastnoručne navrhnutých kolekciách, sa rozvinula spolupráca so šikovnými dizajnérmi a ilustrátormi, ktorí majú svoj jedinečný štýl a prinášajú našim malým aj veľkým zákazníkom neopozeranú tvorbu.

Zľava 5–15 % E-shop

v e-shope

albi.sk

https://eshop.albi.sk/ albi.sk

Spoločenské hry, Kúzelné čítanie, detské hry Kvído, tipy na darčeky, prémiové vonné sviečky Heart and Home a veľa ďalšej radosti nájdete u Albi.

15 bodov E-shop Body za nákup cez preklik

pri nákupe cez preklik

Zoot.sk

http://www.zoot.sk Zoot.sk

ZOOT.sk je slovenská internetová predajňa oblečenia a doplnkov prinášajúca najnovšie trendy za najlepšie ceny zo sveta módy, designu a vychytávok. Na Slovensku má sieť 10-tich výdajní, nájdete ho aj v Českej republike a v Rumunsku.

13 bodov E-shop Body za nákup cez preklik

pri nákupe cez preklik

https://www.oveckarna.sk/?utm_source=partner&utm_medium=online&utm_campaign=b2b_sphere_kupon_15

oveckarna.sk

Ovečkárna.sk je huňatý e-shop zo Zlína, ktorý prináša výrobky z ovčej vlny a ďalších prírodných materiálov všetkým, ktorí tvoria a starajú sa o teplo domova. Na e-shope nájdete ako obuv pre každé ročné obdobie, tak aj oblečenie, lôžkoviny a ďalšie výrobky pre Vaše zdravie a starostlivosť alebo zútulnenie domova. Využite zľavu na novinky a kúpte si napríklad pohodlné tenisky, barefoot obuv pre zdravú chôdzu alebo korkové nazúvaky. Ten, kto nedá dopustiť na teplo ovčej vlny po celý rok, si môže vybrať z huňatých papúč, svetrov, diek a mnoho ďalšieho.

E-shop pri nákupe cez kliknutie

25 %

http://www.answear.sk

answear.sk

Fashion obchod Answear.sk vás zaujme viac ako 500 svetoznámymi značkami. V ponuke nájdete napríklad Pepe Jeans, Guess, Levi´s, Nike a ďalšie zvučné brandy. Rozsiahly sortiment vás nielen poteší, ale radosť si užijete aj z nákupov priamo z pohodlia svojej obývačky.   V roku 2015 vstúpil na slovenský trh eshop Answear.sk, čomu sa potešili všetci milovníci módy. Benefitom spoločnosti je doručenie tovaru aj do 24 hodín. Zákazník môže tovar vrátiť do 30 dní. Firma stále pracuje na tom, aby svojim zákazníkom predstavovala nové, zaujímavé značky. Do predaja zaradili populárne prémiové modely od Red Valentino, Coach alebo Twinset. Súčasne sa starajú o to, aby si v obchode vybral naozaj každý. V ponuke sú aj tematické kolekcie Made and Crafted od Levi 's, tenisky Vans s motívmi filmov Tima Burtona alebo kolekcia Pepe Jeans vytvorená so speváčkou Dua Lipa. Okrem množstva artiklov pre ženy, mužov a deti, nájdete na stránkach aj prehľad najnovších a najhorúcejších trendov. Vďaka spolupráci s blogermi a expertmi z módnej brandže, taktiež inšpirácie, rady a tipy.

E-shop pri nákupe cez kliknutie

5–20 %

KOH-I-NOOR HARDTMUTH

KOH-I-NOOR HARDTMUTH

" Viac ako len ceruzka ..." - spoločnosť Koh-i-noor Hardtmuth, a.s. je výrobcom a distribútorom širokého sortimentu umeleckých, školských, výtvarných, hobby a kancelárskych potrieb najvyššej kvality za priaznivú cenu.    Ide o druhú najstaršiu spoločnosť pôsobiaciu na svete v tomto odbore. Bola založená v roku 1790 na výrobu kameniny vo Viedni vo vtedajšom Rakúsku. Od roku 1802 vyrába ceruzky, pretože vynález výroby tuhy zo zmesi grafitu a ílu bol vynálezom jeho zakladateľa Jozefa Hardtmutha. V roku 1848 sa presťahovala výroba z Viedne do Českých Budějovíc, kde zostala dodnes. V posledných rokoch prešla technologickou modernizáciou. Koh-I-Noor Hardtmuth je dnes medzinárodnou spoločnosťou, ktorá patrí medzi najväčších výrobcov školských, kancelárskych a umeleckých potrieb v strednej a východnej Európe.    

Kamenný obchod 8 prevádzok

10 %

PANTA RHEI

PANTA RHEI

Sieť kníhkupectiev Panta Rhei je lídrom na slovenskom knižnom trhu a ponúka zážitky i vzdelanie prostredníctvom kníh už 30 rokov. Ponúka široký knižný a doplnkový sortiment, CD a DVD nosiče, audioknihy, hry. Panta Rhei patrí i Creative, kde nájdete kreatívne potreby, napr. farby, umelecké predmety, ozdobný obalový materiál.Do rodiny Panta Rhei pribúdali kníhkupectvá po celom Slovensku. Dnes je ich k dispozícii už 60. Vo vybraných kníhkupectvách prebiehajú pravidelné diskusie, krsty kníh a autogramiády autorov. Súčasťou niektorých kníhkupectiev sú aj kaviarne Café Dias. Kníhkupectvo Panta Rhei ponúka klasiku i novinky, beletriu, náučné, detské knihy, okrem predaja kníh i noviny, časopisy, písacie a kancelárske potreby, dekorácie, spoločenské hry. Recenzie na najnovšie knihy nájdete na ich novom online portály www.zacitajsa.sk.    

Kamenný obchod 58 prevádzok

3 %

SLOVENSKÝ INŠTITÚT VZDELÁVANIA

SLOVENSKÝ INŠTITÚT VZDELÁVANIA

Jazykové kurzy, online jazykové kurzy, medzinárodné certifikáty z angličtiny Oxford Test of English.

Kamenný obchod BRATISLAVA, Hurbanovo nám. 5

10 %

TITI

TITI

Obchod plný nápadov! Školské a kancelárske potreby renomovaných značiek PP-KARTON, STABILO, HAMA, TOPGAL FABER CASTELL, FILOFAX, FRIXION, PARKER, SCHNEIDER a ďalších. Navštívte niektorú z kamenných predajní po celom Slovensku. Zo širokej škály školských, papierenských a kancelárskych produktov si vyberiete z množstva modelov napríklad školské tašky a plecniaky, písacie potreby, farbičky, pomôcky na kreslenie, papierenský tovar, párty sortiment a všetko potrebné k baleniu darčekov za skvelú cenu. Nájdete tu šikovných pomocníkov do kancelárie, na ktorých sa vždy môžete spoľahnúť, kancelárske potreby, tlačivá a kopírovacie služby. Luxusné perá, ale aj diáre, s ktorými už nepremeškáte žiadnu dôležitú schôdzku. Na stránkach titi.sk nájdete rôzne inšpirácie na umelecké nápady a kreatívne tvorenie.

Kamenný obchod 10 prevádzok

5 %

http://www.slovakbabybox.sk

slovakbabybox.sk

Našim cieľom je maximálne vám uľahčiť nákup výbavičky, či darčeka. Vyskladané výbavičky Baby Box sú originálnym darčekom pre kamarátky, či kolegyne v Baby Shower. Jedinečnosť Slovak Baby Boxu spočíva v spojení praktickej postieľky, ktorú predstavuje papierový box s matracom a plachtičkou, so starostlivo nakombinovanou výbavou pre rodičov a ich dieťatko v prvých mesiacoch života.

E-shop pri nákupe cez kliknutie

3–10 %

http://www.slovakbabyshop.sk

slovakbabyshop.sk

Nech sa páči vstúpte a vyskladajte si originálny darček, či vlastnú výbavičku pre dieťatko. Vkusné a praktické balenie v podobe našich Baby Boxov dodá vášmu darčeku a samotnému nákupu punc jedinečnosti. V ponuke nájdete mnoho krásnych hračiek, oblečenia a doplnkov značiek Mushie, Done by Deer, Little Dutch, Childhome, Taf Toys, Kietla, Bibs.

E-shop pri nákupe cez kliknutie

3–10 %

Detský obchod BJUTIK

Detský obchod Bjutik

Kaučukovo - neoprénové čižmičky od nórskeho výrobcu Dock Boot vhodné do teplôt +15°C/-15°C sú 100% nepremokavé a vhodné takmer do každého počasia a terénu. Sú jednotkou na nórskom trhu a vyrábajú sa už od roku 2005. Eshop a obchod BJUTIK je výhradným dovozcom Dock Boot pre SR a ČR. Obchod s detskou udržateľnou dizajnovou módou v BIO kvalite so širokou ponukou značkového tovaru pre deti.

Kamenný obchod 1 prevádzka E-shop e-shop

10 %

CANADIAN BILINGUAL INSTITUTE

CANADIAN BILINGUAL INSTITUTE

Vzdelávacie kurzy cudzích jazykov.

Kamenný obchod BRATISLAVA, Obchodná 43-49

10 %

KOHI-MARKET SK

KOHI-MARKET SK

Kancelárske a školské potreby, obalový materiál, pečiatky, gravírovanie, reklamné predmety.

Kamenný obchod 2 prevádzky

5 %

Autoškola ART

Autoškola ART

Výber správnej autoškoly na získanie vodičského preukazu skupiny A alebo B je veľkým rozhodnutím. Skúsení inštruktori sú trpezliví, dobre informovaní, s dlhoročnou praxou a odhodlaní vám pomôcť stať sa bezpečným a sebavedomým vodičom. Komplexné kurzy pokrývajú všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste zložili skúšku a získali vodičský preukaz. Okrem toho ponúkajú flexibilné možnosti plánovania, ktoré vyhovujú rušnému životu. Najmodernejšie zariadenia, nové a luxusné vozidlá poskytujú najlepší možný vzdelávací zážitok.

Kamenný obchod BRATISLAVA, Gogoľova 326/18

10 %

TKP - tenisová škola Petržalka

TKP - tenisová škola Petržalka

Tenisová škola pre deti, prenájom tenisových kurtov, bedminton, nohejbal, stolný tenis, beach volejbal. Rezervačný systém: rezervuj.tspetrzalka.eu.

Kamenný obchod 3 prevádzky

5–10 %

https://www.moe.sk/

moe.sk

MOE, to je jednoduchosť, čistota, funkčnosť a prírodné materiály. Hravé detské ponožky, podkolienky a produkty s nevšedným autorským dizajnom a kvalitným spracovaním.V MOE sa od roku 2015 produkujú originálne podkolienky, kvalitné kožené barefoot capačky, legíny, pančuchy a ponožky, ku ktorým neskôr pribudli funkčné kúsky z merino vlny a starostlivo vybraný sortiment od skvelých európskych a lokálnych značiek. Snahou je prinášať udržateľné, praktické a nadčasové kúsky, ktoré sú zároveň zdravé, bez toxínov a čo najšetrnejšie k planéte. Celá MOE produkcia sa vyrába z certifikovaných materiálov v malých remeselných dielňach a etických prevádzkach na Slovensku a v Česku. Po pár prvých vlastnoručne navrhnutých kolekciách, sa rozvinula spolupráca so šikovnými dizajnérmi a ilustrátormi, ktorí majú svoj jedinečný štýl a prinášajú našim malým aj veľkým zákazníkom neopozeranú tvorbu.

E-shop pri nákupe cez kliknutie

5–15 %

https://eshop.albi.sk/

albi.sk

Spoločenské hry, Kúzelné čítanie, detské hry Kvído, tipy na darčeky, prémiové vonné sviečky Heart and Home a veľa ďalšej radosti nájdete u Albi.

E-shop Body za nákup cez kliknutie pri nákupe cez kliknutie

15  bodov

http://www.zoot.sk

Zoot.sk

ZOOT.sk je slovenská internetová predajňa oblečenia a doplnkov prinášajúca najnovšie trendy za najlepšie ceny zo sveta módy, designu a vychytávok. Na Slovensku má sieť 10-tich výdajní, nájdete ho aj v Českej republike a v Rumunsku.

E-shop Body za nákup cez kliknutie pri nákupe cez kliknutie

13  bodov